Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen en Breinbrekers bundelen de krachten.

Dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht én nog steeds een lokale speler. Bekijk Breinbrekers voor de laatste informatie en tarieven.

Nieuwe locatie van der Brugghenstraat

Sinds 9 januari is de nieuwe locatie aan de van der Brugghenstraat 3 geopend. Naast de locaties in Nijmegen Oost en de locaties op het Montessori College in Nijmegen en Groesbeek is Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen nu ook gevestigd in het centrum van de stad. Op deze nieuwe locatie bieden we intensieve en specialistische begeleiding voor leeringen uit de de regio Nijmegen. Er is extra aandacht voor leerlingen met vormen van autisme, ADD/ADHD, NLD, ODD, CD, dyslexie en dyscalculie. In een prikkelarme en rustige omgeving wordt er structuur geboden en wordt er gewerkt aan zelfstandig plannen.

Meer informatie over onze begeleiding? Neem direct persoonlijk contact met ons op via: 06-18634205 of mail naar info@osnijmegen.nl.

Locatie van der Brugghenstraat2

Waar zitten wij in Nijmegen e.o.?

  • Locatie Molenveldlaan
    Molenveldlaan 59
    6523 RJ Nijmegen
  • Locatie Montessori College Groesbeek
    Spoorlaan 16
    6562 AM Groesbeek

Partners

Logo van partner Studiebegeleiding Nijmegen  Logo van partner het Montessori College in Nijmegen  Logo van Hoge & Partners  Logo van partner Club Adventure  logo sgn 2  logo citadel college  Logo van partner het Mondial College in Nijmegen  Logo van partner HOMi  Logo van partner Stichting Kwaliteitsregister Jeugd  Logo van partner het Canisius College in Nijmegen

Erkend leerbedrijf

Het logo van de Hogeschool Arnhem Nijmegen Het logo van Fontys Hogescholen Het logo van Calibris. Calibris is een erkend leerbedrijf. logo radboud