Nieuwsbrief Juni 2017

Geschreven door Sanne .

Vanaf heden verschijnt vier keer per schooljaar een nieuwsbrief van OSN. Hierin vindt u informatie over nieuwe ontwikkelingen, praktische zaken en leuke nieuwtjes!

Nieuwsbrief OSN juni2017 def

Vakantie vieren en Engels leren met Club Adventure & OSN!

Geschreven door Sanne .

Sinds kort werkt Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen samen met Club Adventure Jeugdvakanties. De Engelse taal is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en het zal in de toekomst steeds belangrijker worden. Veel opleidingen worden tegenwoordig al tweetalig aangeboden.Tijdens de vakantieweek English Adventure zal ons team per dag ongeveer 2 uur de deelnemers persoonlijk begeleiden in de Engelse taal. Dit gebeurt op een natuurlijk, leuke en speelse manier, waarbij veel interactie is. Deze vakantieweek zit vol avontuur met veel uitdagende activiteiten, sport, spel en workshops. Dit alles wordt perfect afgewisseld met twee uur les Engels per dag, afgestemd op het niveau van het kind. De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch. 

Meer informatie? Kijk op: www.clubadventure.nl

logo Club Adventure

 

 

 

Nieuwe locatie van der Brugghenstraat

Geschreven door Sanne .

Sinds 9 januari is de nieuwe locatie aan de van der Brugghenstraat 3 geopend. Naast de locaties in Nijmegen Oost en de locaties op het Montessori College in Nijmegen en Groesbeek is Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen nu ook gevestigd in het centrum van de stad. Op deze nieuwe locatie bieden we intensieve en specialistische begeleiding voor leeringen uit de de regio Nijmegen. Er is extra aandacht voor leerlingen met vormen van autisme, ADD/ADHD, NLD, ODD, CD, dyslexie en dyscalculie. In een prikkelarme en rustige omgeving wordt er structuur geboden en wordt er gewerkt aan zelfstandig plannen.

Meer informatie over onze begeleiding? Neem direct persoonlijk contact met ons op via: 06-18634205 of mail naar info@osnijmegen.nl.

Locatie van der Brugghenstraat2

Waar zitten wij in Nijmegen e.o.?

 • Locatie Molenveldlaan
  Molenveldlaan 59
  6523 RJ Nijmegen
 • Locatie Montessori College Nijmegen
  Kwakkenbergweg 27
  6523 MJ Nijmegen
 • Locatie Montessori College Groesbeek
  Spoorlaan 16
  6562 AM Groesbeek
 • Locatie Stedelijk Gymnasium Nijmegen
  Kronenburgersingel 269
  6511 AS Nijmegen
 • Locatie Citadel College (locatie Griftdijk)
  Griftdijk Noord 9a
  6663 AA Lent

Neem contact op

 • Aanmelding: 06-19207207
 • Leerling afmelden:
  • Locatie Molenveldlaan:
   06-19994860
   06-19265180
  • Locatie Montessori College Nijmegen:
   06-26962020
  • Locatie Montessori College Groesbeek: 
   06-19068806
  • Locatie Stedelijk Gymnasium Nijmegen:
   06-33711317
  • Locatie Citadel College (locatie Griftdijk):
   06-26092567

Partners

Studiebegeleiding Nijmegen  Logo van partner het Montessori College in Nijmegen  Het Logo van Hoge & Partnerslogo clubadventure

Erkend leerbedrijf

Het logo van de Hogeschool Arnhem Nijmegen   Het logo van Fontys Hogescholen   Het logo van Calibris. OSN is een erkend leerbedrijf.